Zodia Caine Horoscop chinezesc
Zodia Caine
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc Astrologie

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste ZodiiZodia Caine

Zodia Caine

Anul nasterii: 1946 1958 1970 1982 1994 2006 2018

Calitati: Prietenos, modest, de incredere, persistent, generos, sincer.

Defecte: Incapatanat, introvertit, suspicios, pesimist, cinic.


Zodia Caine Caracterizare

Loial si sincer, Cainele este al unsprezecelea semn din horoscopul chinezesc. Cainii au un puternic sentiment al dreptatii. Ingenui, modesti si cu picioarele pe pamant, acestia sunt fermecatori si au un magnetism natural evident. Cainii sunt gata oricand sa evalueze pe noii veniti.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Un Caine este, in general, bland si intelegator, dar poate fi iritabil, mai putin politicos, si chiar certaret, daca i se incalca principiile. Sunt gata oricand de lupta pentru a-si proteja familia si pe cei care il iubesc. Au un fler deosebit in a detecta cand ceva nu este in regula. Rareori poate fi luat prin surprindere si totdeauna riposteaza pe masura.

De la prima impresie este de o persoana prietenoasa, alaturi de care te simti foarte bune. Un caine poate fi si incapatanat, capabil de judecati pripite, dar acest lucru nu este evident de la inceput. Ii plac activitatile in aer liber si distractiile cu prietenii.


Cainii isi fac prieteni greu, dar, la randul lor, sunt prieteni excelenti, gata oricand sa-ti sara in ajutor. Ei vor proteja interesele unui prieten ca si cum acestea ar fi ale sale. Gandesc simplu si direct, au integritate personala exceptionala si un puternic simt al responsabilitatii. Un caine da sentinte nete: oamenii sunt fie cu el, fie impotriva lui. Sunt in mod natural suspiciosi.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau