Zodia Cal Horoscop chinezesc
Zodia Cal
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc Astrologie

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste ZodiiZodia Cal

Zodia Cal

Anul nasterii: 1942 1954 1966 1978 1990 2002 2014

Calitati: Magnetism, vioi, plin de spirit, independent, vesel, rafinat.

Defecte: Anxios, nepoliticos, egoist, nerabdator, nechibzuit.


Zodia Cal Caracterizare

Popular si activ Calul este al saptelea semn in horoscopul chinezesc. Independenti si veseli, Caii se bucura cu adevarat de tovarasia oamenilor. Ei pot fi destul de ncapatanati si, atunci cand sunt furiosi, pot sa actioneze fara sa gandeasca suficient. Totusi ei sunt cei care cunosc cel mai adesea fericirea. Un Cal doreste sa faca lucruri bune, doreste sa reuseasca in viata.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Comercianti naturali ai horoscopului chinezesc, dau dovada de optimism si chiar magnetism fizic, pe care le combina cu o gandire plina de idei noi.

Le place sa-i ajute pe ceilalti dar si sa obtina avantaje proprii. Niciodata nu trebuie subestimata puterea sa de convingere sau inteligenta.

In dragoste, Calul poate fi un cuceritor. Ei sunt usor de sedus, dar pot flirta si seduce la fel de usor. Din pacate, unii Cai prefera sa se joace cu sentimentele celorlalti si se feresc de angajamente. Un cal trebuie sa se maturizeze mai intai pentru a realiza o casatorie de succes.

Flexibil si dechis la schimbari, un Cal iubeste distractia, activitatea fizica si un anturaj de buna calitate. Oamenii trebuie sa se astepte ca ei sa faca schimbari bruste, imprevizibile.


Un Cal are multi prieteni, dar, n cele din urma, trebuie sa se descurce singuri. El isi urmeaza calea lui proprie, departe de turma, desi se simte foarte bine in societate.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau