Horoscop Capricorn
Horoscop Capricorn
Caracterizare zodii
Horoscop european Astrologie

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste ZodiiZodia Capricorn

Zodia Capricorn

21 decembrie - 19 ianuarie

Calitati: simtul datoriei, rabdare, perseverenta, luciditate

Defecte: ipocrizie, pesimism, materialism exagerat

Sanatate: Firea introvertita a nativului din Capricorn il predispune bolilor cronice. Are deseori stari nervoase si depresii. Afectiunile stomacului si reumatismul sunt foarte frecvente. Aplecare spre sedentarism.


Zodia Capricorn Caracterizare

Capricornul este dedicat datoriei. Disciplina, seriozitatea si spiritul practic ii pot asigura succesul, cu conditia sa se analizeze corect.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Desi preponderent intuitiv, este puternic ancorat in realitate. Pragmatismul sau este adesea dus la extrem. Uneori da dovada de rigurozitate excesiva si de imobilism.

Nativul Capricorn nu are timp pentru lucrurile neesentiale. Plin de ambitie, este dominat de dorinta sa conduca si sa administreze. De multe ori da dovada de o atitudine taioasa sau chiar dispretuitoare. Are nevoie de multa intelegere si sprijin.

Loialitatea nativul din Capricorn este absoluta. Este un om care nu te lasa la greu. Corect si perseverent, cauta siguranta si evita experimentele. Practic si econom, are aptitudini pentru domeniul tehnic si in administratie. Uneori poate deveni zgarcit. De regula, nu este o fire comunicativa. Numai intelepciunea ii poate asigura echilibrul.


Capricornul este incapatanat si, uneori, egoist. Desi nu are incredere in sine si in ceilalti, paradoxal, nativul din Capricorn se supraapreciaza adesea. Din cauza lipsei de incredere este retras si singuratic, chiar si in mijlocul societatii. Aflat adesea sub tensiune, risca certuri majore din motive minore.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau