Zodia Iepure Horoscop chinezesc
Zodia Iepure
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc Astrologie

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste ZodiiZodia Iepure

Zodia Iepure

Anul nasterii: 1939 1951 1963 1975 1987 1999 2011

Calitati: Amabil, sensibil, intelept, docil, atent, rafinat, calm, realist.

Defecte: Viclean, posesiv, agitat, snob, manipulator, egoist.


Zodia Iepure Caracterizare

Semn de longevitate si de noroc, Iepurele este al patrulea semn zodiacal in horoscopul chinezesc. Are foarte multe calitati benefice. Un Iepure este bland, milostiv, bun la suflet, iubeste armonia si frumusetea.

Diplomatia lui innascuta il face sa colaboreze foarte bine cu cei din jur. Este foarte sensibil la comentarii negative sau critici.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Uraste certurile si viata tumultuoasa. Evita emotiile puternice.

Din punct de vedere social, Iepurii sunt foarte apreciati. Preferand calitatea si refuzand superficialitatea, ei au foarte multe lucruri de oferit. Ordonati si rafinati, sunt gazde perfecte si foarte buni prieteni. Agreabili si curtenitori, pot da sfaturi excelente. Desi sunt buni confidenti, nu se amesteca in viata celorlalti.

Este greu de stiut ce gandeste in realitate un Iepure. In spatele unor maniere impecabile se afla adesea o puternica vointa de a transforma orice situatie in avantajul lor. Iepurii sunt departe de a fi altruisti. Au buna capacitate de invatare si de negociere. Ii place arta.


Desi uraste conflictele, un Iepure este intotdeauna tentat de a pune propriile interese pe primul loc. Sunt oricand gata sa manipuleze orice situatie pentru a obtine ceea ce doresc: confort, pace si securitate personala. Cu aceste valori in minte, Iepurii au, in general, o viata fericita.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau