Zodia Maimuta Horoscop chinezesc
Zodia Maimuta
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc Astrologie

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste ZodiiZodia Maimuta

Zodia Maimuta

Anul nasterii: 1944 1956 1968 1980 1992 2004 2016

Calitati: Agera la minte, imaginativa, ingenioasa, inventiva, versatila, plina de umor.

Defecte: Vicleana, malefica, inselatoare, manipulatoare, nelinistita, superficiala.


Zodia Maimuta Caracterizare

Inteligenta si permanent in alerta, Maimuta este al noualea semn din zodiacal chinezesc. Increzatoare in propriile forte, Maimutele rareori se subestimeaza. Ies cu mare usurinta din orice fel de incurcatura tefere si nevatamate. Iubesc viata spirituala si se simt bine cand ajuta alte persoane.

Se adapteaza usor la orice situatie. Obstacolele dificile nu sunt atacate frontal. Maimutele le depasesc prin manipulare si improvizatie, domenii in care sunt maestre.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Maimuta este analitica si poate transforma orice situatie in avantajul sau. Au darul oratoriei, si atat in ceea ce priveste banii cat si in dragoste rezolva diversele probleme intr-un mod original.

Simtul umorului, foarte dezvoltat, o ajuta sa se descurce de minune in societate. Este adesea sufletul petrecerilor.

Spontaneitatea si inteligenta Maimutei sunt irezistibile. Daca exista un defect, in tot acest tablou, este uneori lipsa de onestitate. In cazul n care interesele sale o cer, Maimuta nu are scrupule si adesea minte. Prietenii ierta aceasta tendinta.


Comunicativi si versatili, nativii Maimuta sunt uneori geniali. Nu ii intereseaza lucrurile care nu le afecteaza in mod direct, dar nu din egoism, ci, mai degraba, din entuziasm fata de propria lor viata. Pot reusi in orice domeniu care necesita aptitudini, provocari, comunicare si suport social.

Maimuta dezvolta aptitudini necesare ajutorarii celor din jur. Nu trebuie, insa, sa va asteptati la fidelitate, in cazul in care apare un interes propriu. Oameni inteligenti, pastreaza toate optiunile deschise, iar uneori actiunile lor sunt discutabile.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau