Horoscop Pesti
Horoscop Pesti
Caracterizare zodii
Horoscop european Astrologie

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste ZodiiZodia Pesti

Zodia Pesti

19 februarie - 20 martie

Calitati: sensibilitate, generozitate, sinceritate, curaj, bun prieten, aplecare catre spiritualitate.

Defecte: idealism exagerat, pesimism, lipsa de pragmatism, hipersensibilitate

Sanatate: Nativul din Pesti este predispus la infectii. Are o mare sensibilitate a aparatului digestiv. Pesimismul sau il pot duce la suprasolicitari nervoase si depresii. Are uneori boli psihice. Stresul este o problema constanta.


Zodia Pesti Caracterizare

Nativul din Pesti are o fire complexa si comoda, iar idealismul sau il impliedica sa fie practic.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Pestii, prietenosi si intelegatori, sunt adesea visatori. Fiind foarte impresionabil, da dovada de multa generozitate, impinsa chiar pana la spirit de sacrificiu.

Desi are adesea idei diferite de cele ale anturajului, Pestii sunt modesti si sociabili. Au mult umor si raspandesc veselia in jurul lor. Intuitia nativului din Pesti il face sa genereze simpatie, mai ales fata de cei mai in varsta. Este adesea contradictoriu. Dominat de emotii intense si nervozitate, ajunge adesea in pragul epuizarii.


Fantezia bogata il impinge spre visare. Este sincer, plin de compasiune si intelegere. Desi poate iesi usor din situatii critice, aplecarea catre anturaje rele ii pot crea neplaceri. Este un colaborator foarte bun si îsi îndeplineste obligatiile cu constiinciozitate. Nu ii place sa comande si isi recunoaste cu sinceritate slabiciunile. Nu ii palac alegerile.

Uneori nativul din Pesti este prea retras si secretos si isi face griji inutile. Starile tensionate si pretentiile exagerate ii displac si il obosesc. Gandeste adesea cu inima si poate lua decizii pripite. Adesea oscileaza intre optimism si pesimism, intre risipa si zgarcenie, intre curaj si lasitate.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau