Horoscop Rac
Horoscop Rac
Caracterizare zodii
Horoscop european Astrologie

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste ZodiiZodia Rac

Zodia Rac

22 iunie - 22 iulie

Calitati: sensibilitate, nevoia de a ocroti, tenacitate, intuitie

Defecte: pesimism, hipersensibilitate, instabilitate

Sanatate: Cel mai sensibil este stomacul. Sanatatea sa este mult influentata de psihic. Probleme respirtorii si ale sistemului osos. Stresul il marcheaza profund.


Zodia Rac Caracterizare

Racul este calm, meditativ, interiorizat. Dotat cu multa imaginatie, are nevoie de multa siguranta. Familia este importanta si ii poate conferi climatul necesar. Este dornic de liniste si armonie.

Iubitor de natura, are multi prieteni. Comportamentul sau este mai tot timpul corect. Visurilor si credinta il pot ajuta mult

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Tandru, binevoitor, plin de fantezie, este dominat de sentimente. In momentele sale de optimism, Racul este o persoana foarte placuta.

Intuitia il ajuta in multe cazuri. Un Rac are presimtiri pe care le urmeaza deseori. Recunoasterea sociala ii place si il motiveaza, ii plac laudele. Creativitatea este mai degraba de tip artistic. Nativului Rac ii place sa dea o mana de ajutor, sa ocroteasca, sa isi faca griji pentru cei din jur.

Racul, desi nu este un pragmatic, este foarte eficient, in special pe termen lung, atunci cand lucreaza pe initiativele sale. Deciziile sale sunt adesea neasteptate, uneori chiar spectaculoase, dar alegerile sunt, in general, corecte.


Fantezia sa nu il impiedica sa respecte conventiile sociale, este disciplinat, chiar daca se simte ingradit. Este usor de jignit, suparacios si uneori ranchiunos. Dar este si foarte usor de reconciliat. Poate fi excesiv de sentimental. Cu toane, risca sa se angajeze in aventuri nepotrivite.

Imaginativ, un Rac poate sa vada pericole si acolo unde nu sunt. Dornic de schimbari, poate fi instabil. In relatiile cu cei din jur, este inchis in sine, uneori chiar temator. Ii place sa aiba ultimul cuvant.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau