Zodia Sobolan Horoscop chinezesc
Zodia Sobolan ( soarece )
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc Astrologie

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste ZodiiZodia Sobolan

Zodia Sobolan

Anul nasterii: 1936 1948 1960 1972 1984 1996 2008

Calitati: Hotarat, carismatic, popular, meticulos, inteligent, imaginativ, sociabil, vioi.

Defecte: Manipulator, egoist, calculat peste masura, secretos, intolerant, lacom, expansiv.


Zodia Sobolan Caracterizare

Sobolanul este primul semn zodiacal din horoscopul chinezesc. Frumosi, buni diplomati, harnici, si cumpatati, nativii din Sobolan sunt placuti si, de obicei, au succes in societate. Sunt curiosi, atenti si amuzanti, adesea oportunisti. Le place viata si apreciaza lucrurile rafinate.

Profund sentimentali, ei stiu sa obtina sprijinul si admiratia cercului lor de prieteni. Se ataseaza greu, dar relatiile lor sunt trainice.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Ii intereseaza problemele celor din jur si se implica in dramele din viata lor. De obicei timizi, sunt misteriosi si neincrezatori. Ii intereseaza micile secrete ale celor din jur si sunt mari amatori sa scoata profituri din orice. Sobolanii nu ezita sa utilizeze orice informatii, pe care le descopera, in avantajul lor. Ei pot fi extrem de egoisti.

Familia este foarte importanta. Au tendinta sa ii copleseasca pe cei din jur cu atentia lor. Ei sunt generosi numai cu cei pe care ii iubesc. Sobolanii sunt foarte devotati familiei, iar pentru copii au o dragoste care poate duce adesea la irational. Chiar daca relatiile lor au un caracter oportunist, sunt capabili sa dezvolte si prietenii sincere si puternice, dar putine.


Intreprinzatori innascuti, Sobolanii au o mare dragoste de bani, dar si o mare preocupare pentru angajati. Sunt foarte economi si sunt deschisi oricaror oportunitati. Sunt, adesea, persoane rezervate, care tind sa isi ascunda emotiile puternice.

Cand sunt suparati, devin nervosi si foarte critici. Observatiile lor sunt adesea caustice, dar nu suporta criticile din partea celorlalti. Urasc intarzierile, lucrurile inutile, lenea, precum si persoanele care nu se tin de cuvant.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau