Zodia Tigru Horoscop chinezesc
Zodia Tigru
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc Astrologie

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste ZodiiZodia Tigru

Zodia Tigru

Anul nasterii: 1938 1950 1962 1974 1986 1998 2010

Calitati: Pasional, optimist, energic, entuziast, sociabil.

Defecte: Nelinistit, neglijent, impulsiv, nerabdator, exaltat, neascultator.


Zodia Tigru Caracterizare

Energic si incitant Tigrul este al treilea semn din Zodiacul chinezesc. Tigrii sunt plin de viata, generosi, si amuzanti. Ei pot fi, de asemenea, firi foarte independente, impulsivi si, uneori, extrem de egoisti. Sunt deseori nerabdatori si indecisi. Primeaza inspiratia, iar ratiunea trece pe planul doi. Excesele sunt modul sau de viata.

Tigrii trebuie sa straluceasca in societate si urasc sa fie ignorati. Le place sa-si impuna vointa si sa fie urmati de ceilalti.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Vivacitatea Tigrilor ii face sa aiba multi prieteni si sa fie favoriti in societate indiferent de ocazie. Le place sa fie activi si sa incerce lucruri noi. Nu se feresc de riscuri si au dorinta de a depasi orice obstacol. Un Tigru va fi intotdeauna pasional si plin de inspiratie. Imprevizibil, nu inspira siguranta.

Pericolul nu ii sperie. Adesea ignora partea materiala, dar iubesc aventura si neprevazutul. Cand se simte nedreptatit sau chiar incoltit, un tigru poate fi extrem de violent si va cauta razbunarea. Tigrii trebuie sa straluceasca intotdeauna.

Nativul Tigru este foarte romantic. El este cel mai fermecator partener, dar are mare nevoie de cineva mai realist, cu picioarele pe pamant. Iubeste copii dar si animalele de companie. Viata unui Tigru nu este niciodata plictisitoare, nici pentru el, nici pentru cei din jur. Exista intotdeauna o noua aventura, un lucru nou de facut.


Emotiile puternice ale unui Tigru declanseaza reactii pe masura. Tigrii sunt, de multe ori, orbi la propriile greselile evidente. Astfel un Tigru nu-si pierde niciodata optimismul si dragostea de viata. Trebuie sa fie foarte atenti la accidente.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau