Horoscop Varsator
Horoscop Varsator
Caracterizare zodii
Horoscop european Astrologie

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste ZodiiZodia Varsator

Zodia Varsator

20 ianuarie - 18 februarie

Calitati: inteligenta, intuitie, capacitati intelectuale deosebite, comunicare buna, atrasi de lucruri abstracte, putere creativa, le place sa promoveze noul.

Defecte: spirite rebele, exagerari, uneori atitudine distanta, aroganta, egoism, fixatii.

Sanatate: Nativul din Varsator are predispozitie la boli de inima si de circulatie. Este sensibil la schimbari de vreme si nu are nervi foarte tari. Starile nervoase va consuma energia.


Zodia Varsator Caracterizare

Varsatorul este imaginativ, are multe idei bune pe care doreste sa le promoveze si este imprevizibil. Adept al solutiilor reformatoare, gandeste adesea cu inima.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Este o fire rebela si uneori este rece si distant.

Nativul Varsator nu este un om comun. Este original plin de vioiciune, activ si fascinant. Cu el nu te poti plictisi. Este atras de latura misterioasa, chiar mistica. Ii place tot ceea ce este vechi, tainic si indescifrabil. Este un progresist. Ii plac minunile stiintifice si crede ca viitorul a început deja. Apreciaza modernismul si progresul.

Este caracterizat de dorinta de schimbare si reinnoire. Puterea de munca, puterea creativa sunt insotite adesea de inspiratie artistica, dar adesea survine oboseala fizica sau psihica. Ii place schimbarea si face des noi alegeri.


Desi nativul din Varsator este individualist, ii place sa straluceasca in societate. Lucreaza cu abnegatie pentru a construi relatii personale si sociale armonioase. Uneori, datorita nerabdarii, genereaza încordare si instabilitate. Este un excentric plin de ciudatenii.

Modul contradictoriu de a gandi, il face sa ia uneori decizii incorecte si il predispun exagerarilor. Poate fi deseori nedrept. Gaseste greu echilibrul. Atitudine anarhica. Dorinta fireasca de a economisi se poate transforma in zgarcenie.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau