Zodia Balanta Horoscop Balanta 2017
Zodia Balanta Horoscop Balanta 2017
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc si european

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste Zodii


Zodia Balanta

Horoscop Balanta 2017

2017 este anul in care visele devin realitate. Se consolideaza statutul social, iar pozitia in cadrul anturajului se imbunatateste. Exista o multime de oportunitati interesante si trebuie sa le alegeti cu grija pe cele care vi se potrivesc mai bine.Apar multe intamplari placute, dar si cam derutante, la care trebuie sa va ganditi foarte bine. Este important sa va pastrati principiile si convingerile.


Balantele se bucura mult de realizarile lor pentru ca sunt facute cu eforturi mari. Va veti indrepta spre orizonturi noi, veti rupe bariere, veti depasi obstacole, dar nimic nu va abate din drum. Adevarul este de partea dvs. si credeti in el cu convingere.

Nu toti prietenii va vor uma pe caile pe care le deschideti. Va asteptati ca partenerul si familia sa va ajute la nevoie si nu veti dezamagit. Daca sunteti parinte, copiii va vor recompensa in mod deosebit.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Convingerile personale cer unele sacrificii. Relatiile cu familia, prietenii, in general cu anturajul pot avea de suferit. Dar, in sufletul dvs., veti fi multumit si aceasta va fi principala sursa de energie care sa va sustina.

Pierdeti loialitatea multor oameni, dar pentru scurt timp. Este important ca in momentele de divergenta sa nu trantati toate usile, pentru ca prietenii vor reveni asupra sentimentelor lor si lucrurile pe care spuneti acum vor cantari greu in viitor. Fiti diplomat, dar consecvent!


Norocul, in general, dar mai ales norocul in dragoste va favorizeaza. Deciziile si opiniile voastre, contestate la un moment dat, castiga teren si va aduc popularitate si credibilitate. Mai mult chiar, relatiile cladite pe onestitate si sinceritate ating superlativul. Faceti-va timp pentru cei dragi, pentru ca si ei au nevoie de atentie si uneori de ajutor.

Casa este centrul vietii Balantelor in 2017, care va asigura echilibrul atat de necesar. Climatul de corectitudine si sprijin reciproc va da energie pentru proiectele dvs.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau