Zodia Balanta Horoscop Balanta 2018
Zodia Balanta Horoscop Balanta 2018
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc si european

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste Zodii


Zodia Balanta

Horoscop Balanta 2018

Pentru Balanta, 2018 este un an al marilor schimbari in majoritatea domeniilor. Sunt schimbari bune care va influenteaza intreaga existenta. Apar perturbatii in activitatea zilnica, dar pe care le suportati usor. Este timpul sa va revizuiti planurile de viitor si obiectivele pe termen lung.

Sunteti din ce in ce mai aproape de reusita si echilibrul, atat de caracteristic Balantelor ca ajuta sa va clarificati telurile. Uneori granita dintre realitate si imaginatie s-ar putea sa nu fie foarte clara, dar o gandire sanatoasa va scoate din impas.


Cea mai spectaculoasa evolutie are loc in plan financiar si este determinata de investitiile si intelegerile pe care le-ati facut anii trecuti. Apar si noi posibilitati de a castiga niste bani sau de a economisi. Veniturile pot creste spectaculos, daca tratati problema cu atentie.

Uneori nu reusiti sa va dati seama de adevaratele intentii a unor parteneri. Relatiile pe care le construiti sunt insa din ce in ce mai solide. Va bucurati de o mare inspiratie creatoare care va apropie de succes in tot ceea ce intreprindeti.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Capacitatea dvs. de comunicare este in plina evolutie. Schimbarile sunt subtile. Este posibil sa se puna problema de a va muta in alta locuinta, eventual in alt oras. Daca aveti copii, este bine sa-i supravegheati foarte atent, mai ales in chestiuni legate de scoala, dar si de anturaj.

Vesti bune si in privinta eliminarii responsabilitatilor neplacute. Acestea v-au stresa din greu in ultima perioada. Aveti acum, in sfarsit, posibilitatea sa respirati usurat.

2018 aduce Balantelor un echilibru excelent intre gandire si simtire. Acum puteti actiona asa cum doriti cu adevarat. Va exprimati mai clar decat de obicei, initiativele pe plan personal sunt bine apreciate, calatoriti mai mult si mai cu folos.
Uneori planurile ar putea sa va fie date peste cap, daca nu sunteti foarte atent si nu verificati cu grija fiecare detaliu, chiar si in proiectele deja incepute. Dragostea este bogata, dar tumultuoasa, chiar daca sunteti intr-o relatie stabila.

Sanatatea cunoaste o perioada mai dificila. Uneori va lipsesc energia sau rezistenta. Forma buna se castiga prin miscare in aer liber si printr-un program corect de odihna si hrana. Simtiti uneori nevoia unei evadari, dar trebuie sa apelati la alcool sau alte lucruri de acest fel.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau