Zodia Berbec Horoscop Berbec 2017
Zodia Berbec Horoscop Berbec 2017
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc si european

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste Zodii


Zodia Berbec

Horoscop Berbec 2017

2017 aduce Nativilor din Berbec ocazii deosebite pentru cresterea influentei, marirea puterii si consolidarea pe plan profesional. Stabilitatea financiara, dorinta noastra de ani buni, se poate implini acum. Desi pot apare cheltuieli substantiale, acestea nu ne vor afecta bugetul, care se va echilibra prin unele castiguri, mai mult sau mai putin asteptate. Pozitia sociala se consolideaza si ea prin dialoguri discrete, departe de ochii curiosilor.


Anul 2017 poate fi, pentru cei care doresc, un prim pas spre o noua directie sau preocupare. Energia, de care aveti atata nevoie in acest an, atat de solicitant, o puteti obtine din doua surse sigure: familia si prietenii, pe de o parte, si increderea in fortele proprii, pe de cealalta.

Perseverenta, insotita de jovialitate, va poate ajuta sa fiti la nivelul de competitivitate de care aveti nevoie.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Climatul la locul de munca si modul de viata pot sa va propulseze acolo unde doriti sau dimpotriva... Sunteti ispititi sa riscati in actiuni aparent rentabile, in diverse speculatii atat financiare cat si in societate. Prestanta si bunul renume sunt puse in pericol. Profitati de calitatile voastre si implicati-va in responsabilitatile care vi se potrivesc. Evitati sa va implicati in dispute sterile. Aveti nevoie de increderea si satisfactiile date de obiectivele bine indeplinite pentru a savura gustul puterii pe care o capatati.


In 2017 simtiti nevoia de a face o pauza in rutina cotidiana, frustranta si care va scade moralul. Este obligatoriu sa gasiti o metoda de a limita stresul la care sunteti supus: intalniri cu prietenii, miscare in aer liber, calatorii...

Desi simtiti ca sunteti impartit intre dorinta de a castiga mai mult si dorinta de a sta mai mult cu prietenii si familia, nu ezitati. Cultivati fara regrete relatiile cu cei dragi si nu va va parea rau. Amintirile placute va vor insoti toata viata.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau