Zodia Capricorn Horoscop Capricorn 2018
Zodia Capricorn Horoscop Capricorn 2018
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc si european

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste Zodii


Zodia Capricorn

Horoscop Capricorn 2018

In ultimii ani, relatia Nativilor din Capricorn cu cei din anturaj a suferit multe schimbari. Sunteti doritori de putere si obsedati de control. Va redobanditi limpezimea in gandire si descoperiti noi modalitati de exprimare. Acum este clar ca puteti prospera in mod ireversibil.

Pot aparea intarzieri sau blocaje in obtinerea anumitor bani si puteti sa ajungeti sa utilizati banii altora sub forma de imprumuturi sau asocieri cu diversi parteneri. Este posibil ca partenerul de viata sa trebuiasca sa renunte la locul de munca, cu efecte asupra bugetului dvs.


In 2018 nu apreciati intotdeauna corect sansele de a castiga bani si ar trebui sa fiti mai atent la modul in care cheltuiti sau va administrati banii. Apar noi posibilitati de a castiga din surse la care nu va ganditi in mod obisnuit.

Este timpil sa va faceti noi prieteni si noi relatii, sa visati mai mult, sa va propuneti obiective mai indraznete. Sunt favorizate calatoriile si studiile. Perceptiile dvs. pot fi divergente. Fie simtiti ca sunteti imbogatit sufleteste, fie va sufocati din cauza responsabilitatilor si a obligatiilor ce va revin.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Schimbarile bruste si neasteptate va determina sa priviti altfel lucrurile. Apar uneori perturbatii in relatiile cu prietenii sau cu rudele apropiate, vizand, in special, viata cotidiana. Puteti fi atrasi in proiecte care de fapt nu va intereseaza, de oameni cu planuri ascunse. Autoritatile va incetinesc deseori, dar revirimentul este aproape.

In dragoste, Capricornii trec printr-o perioada foarte favorabila. Va simtiti plin de incredere in propria persoana si de farmec. Relatia cu partenerul graviteaza in jurul casei si familiei. Va tenteaza mai mult sa va petreceti timpul in confortul caminului, alaturi de prieteni si rude. Capricornii singuri sunt foarte romantici si plini de incredere.


Statutul dvs. este, in sfarsit, recunoscut, dar asteptarile sunt pe masura. Lucrurile se pot complica, pentru ca trebuie sa alocati mai mult timp si mai multe resurse, ceea ce poate fi dificil uneori. Satisfactia si popularitatea devin maxime. Castigurile vin, de obicei, ca urmare a cunostintelor dvs. in domeniul in care activati.

Sanatatea se afla intr-un echilibru mai delicat. Sunteti mai susceptibil la imbolnaviri. Un mod de viata sanatos nu inseamna numai sport si hrana corecta, ci si odihna, evitarea stresului si cautarea armoniei. Daca puteti, incercati sa va mutati intr-o alta locuinta, intr-o alta zona mai pe placul dumneavoastra.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau