Zodia Capricorn Horoscop Capricorn 2017
Zodia Capricorn Horoscop Capricorn 2017
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc si european

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste Zodii


Zodia Capricorn

Horoscop Capricorn 2017

2017 ii aduce pe Nativii din Capricorn pe drumul succeselor. Acest an este marcat de obstacole dificile, de evenimente neasteptate, dar si de o mare capacitate de concentrare a eforturile spre a le rezolva.

Beneficiile pot fi insemnate, mai ales daca reusiti sa alegeti partenerii de nadejde. Este bine sa va dozati corect eforturile ca sa evitati suprasolicitarea. In astfel de situatii, bazati-va pe intuitie.


Trebuie sa realizati un echilibru solid intre cariera si viata de familie. Discutiile in contradictoriu va obliga la o analiza atenta, care pot genera temeri si nesiguranta, dar numai asa puteti readuce armonia si buna dispozitie.

Nu va lipseste sprijinul din partea colegilor si rudelor, dar esential este un tonus bun si automotivarea in fata obstacolelor.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Dragostea si loialitatea partenerilor de viata va dau multa energie desi ati vrea sa fiti mai boem. Rezolvati problemele financiare cu o oarecare usurinta. Va fi mai greu sa nu va creati altele. Putina economie nu strica! Spiritul de prevedere este obligatoriu, atat in viata privata cat si in plan profesional. Riscul unei investitii trebuie calculat cu foarte mare atentie.

Uneori trebuie sa faceti fata unor probleme mai grele, de aceea trebuie sa va sprijiniti pe o echipa cu care sa colaborati si sa va consultati in momente dificile.


Anumite proiecte, casnice sau profesionale, pot genera stres si va pot pune sanatatea in pericol. Preocuparile prea intense va pot face sa nu mai fiti atenti la cese petrece in jurul vostru. Nevoia de reevaluare a prietenilor, fireasca pana la un punct, nu trebuie exagerata. Chiar daca anumite relatii, cu anumite persoane, va afecteaza negativ, nu trebuie sa intoarceti spatele lumii. Acceptati schimbarea chiar daca va poate aduce motive de nesiguranta.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau