Zodia Fecioara Horoscop Fecioara 2018
Zodia Fecioara Horoscop Fecioara 2018
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc si european

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste Zodii


Zodia Fecioara

Horoscop Fecioara 2018

Pentru Fecioare, 2018 se anunta a fi un amestec de emotii, inspiratii si iluzii, dar si realizari certe. Sunt bine aspectate comunicarea si relatiile cu partenerii de cuplu, cu copiii, prietenii si vecinii. Este posibil sa aiba loc schimbari majore la locul de munca sau cu locuinta.

Este timpul sa rezolvati problemele mai vechi si sa demarati proiecte noi. Trebuie sa va ocupati serios de aceste lucruri, deoarece va bucurati de o energie fizica deosebita. Capacitatea de efort creste si va simtiti in forma si plin de elan.
Cariera este influentata mai putin de relatiile cu superiorii, cu colegii sau de conditiile de munca, cat mai ales de ceea ce realizati in mod efectiv. Puteti contribui la clarificarea multor lucruri si aveti idei bune, pe care sa le impartasiti celorlalti, chiar daca ar putea fi considerate neobisnuite.

Individualitatea, gandirea serioasa si schimbarile surprinzatoare va afecteaza in mare masura relatiile personale si parteneriatele profesionale. Ce-a fost mai greu, a trecut daca veti sti sa nu va lasati dominat. Apar, mai mult decat de obicei, noi oportunitati de calatorii.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Dragostea Fecioarelor, relatiile sentimentale sunt favorizate in 2018. Este o perioada excelenta pentru ca beneficiati de un farmec irezistibil.

Apar evenimente importante in legatura cu casa si caminul dvs., care deschid noi cai in relatiile de cuplu.

Relatiile sociale si activitatile de grup sunt mai placute si mai folositoare. Intalnirile sunt mai interesante si mai stimulative. Domeniul profesional este favorizat si datorita acestui fapt.

Multe Fecioare se vor hotari sa faca copiii,iar altele se vor dedica mai mult educatiei odraslele lor.


Trebuie sa acordati mai multa atentie anturajului deoarece se pot ivi unele mici conflicte. Pozitia dvs. sociala poate creste semnifiativ. Acum va bucurati de eforturile facute in ultimii ani. Succesele vin uneori pe neasteptate, chiar daca suferiti uneori de lipsa de comunicare.

Sanatatea Fecioarelor poate deveni critica daca nu este ingrijita. O vizita la medic si niste analize sunt absolut necesare. Miscarea in aer liber si un mod de hrana sanatos sunt obligatorii.

Stresul pune si el paie pe foc, dar aveti destula energie pentru a trece orice obstacol.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau