Zodia Fecioara Horoscop Fecioara 2017
Zodia Fecioara Horoscop Fecioara 2017
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc si european

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste Zodii


Zodia Fecioara

Horoscop Fecioara 2017

Pentru Fecioare, anul 2017 vine sub semnul prosperitatii si a consolidarii pozitiei sociale. Modestia este buna dar nu exagerati. Sunteti perseverent si veti munci mult, dupa un program riguros, fara amanari, iar uneori, fara suficiente pauze.

Incercati sa mentineti o viata fericita cu partenerul sau familia, ceea ce va fi o constanta sursa de placere si satisfactie.


Veti renunta destul de usor la conceptii paguboase pe care le-ati cultivat anii trecuti si veti deschide astfel noi perspective. Fiecare zi va insemna un nou incepet. Nici sacrificiile nu va vor mai parea atat de grele.

Conjunctura va fi cea care va va determina comportamentul si veti sti, destul de precis, cand sa faceti micile compromisuri. Nu va lasati tarati in dispute inutile si evitati exagerarile. Alegeti cu grija luptele pe care vreti sa le dati si mijloacele pe cre le folositi.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

In 2017 norocul ii rasfata pe cei care muncesc serios si au idei inovatoare, valoroase, dar usor de pus in practica. Norocul nu trebuie confundat cu hazardul. El nu este in intregime intamplator, ci se bazeaza pe cunostintele si experienta de viata acumulata anterior.

Perspectivele financiare sunt foarte promitatoare si stimulative. Familia, prietenii chiar si unii colegi va vor rasfa tot timpul anului. Aveti foarte multa incredere in fortele dvs. si nu este rau sa fiti pudent si sa verificati orice demers pe care il faceti.


Generosi si flexibili, descifrati cu atentie mesajele ce sosesc de la prieteni; Si ei au nevoie de sustinere si ajutor.

Sanatatea trebuie menajata cu mai multa grija si eforturile bine dozate. Stilul dvs. de viata poate fi mult imbunatatit.

Este o perioada extraordinara pentru problemele casnice, poate o reamenajare sau o schimbare toatala, o mutare sau macar un concediu mai lung cu o schimbare majora de peisaj.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau