Zodia Gemeni Horoscop Gemeni 2018
Zodia Gemeni Horoscop Gemeni 2018
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc si european

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste Zodii


Zodia Gemeni

Horoscop Gemeni 2018

Pentru Gemeni, anul 2018 aduce schimbari subtile in planul relatiilor personale, cu rudele apropiate, cu prietenii si colegii. Capacitatea de comunicare, in crestere, va ajuta sa rezolvati majoritatea problemelor. Aveti parte de numeroase reusite si satisfactii. S-ar putea sa va asumati mai multe responsabilitati, dar efortul merita.

Acum puteti sa faceti investitii, aproape in orice domeniu, pentru ca aveti sanse mari de castig. Apar surprize si schimbari rapide in plan profesional. O importanta cotitura in cariera, trecerea la un domeniu de activitate complet diferit, sau o atitudine noua, inovatoare, va sunt la indemana.


In dragoste, datorita farmecului irezistibil, aveti parte de o perioade placuta. Sunteti cam stingherit uneori, dar apt sa va cuceriti partenerul. Puteti avea mari satisfactii emotionale, presarate cu momente de tandrete, daca va bazati pe o sinceritate inteligenta. Relatia de cuplu e foarte armonioasa. Relatiile sentimentale incepute acum pot fi foarte durabile.

In 2018 sunt favorizate parteneriate pe toate planurile. Daca nu sunteti casatorit, aveti sanse ca situatia sa se schimbe. Se vor dezvolta si parteneriatele profesionale sau de afaceri sau veti stabili altele noi. Perioada este foarte buna pentru finalizarea proiectelor mai vechi.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Aveti parte de intamplari ciudate legate de calatorii, de invatamant si domeniul spiritualitatii. Este recomandabil sa va exprimati cat mai clar si sa calatoriti cu prudenta. Negociati cu grija, verificati si corectati atent tot ceea ce faceti. Se poate, sa simtiti nevoia sa invatati lucruri noi pentru cultivarea unor anumite pasiuni sau insusirea unor noi aptitudini.

Gemenii devin mai visatori si mai sentimentali decat de obicei. Sensibilitatea si simtul frumosului se accentueaza. Momentele in care va vine sa lasati totul balta, sa abandonati problemele practice si sa va ocupati de cele de suflet, sunt din ce in ce mai dese. Va miscati mai mult in societate, preferand compania femeilor, a rudelor si a prietenilor.


Uneori, Nativul din Gemeni poate fi foarte dur si categoric, ba chiar agresiv. Alteori are nevoie de incurajari si stimulente ca sa evolueze corect. Ingamfat si fudul, mai ales cand este convins ca are dreptate, se descurajeaza repede daca are o nereusita. Dar are o mare putere de a se ridica deasupra vicisitudinilor si a merge mai departe. Nu este foarte adaptabil sau maleabil, nici foarte diplomat, de aceea uneori isi face dusmani in mod inutil. Totusi poate fi un prieten excelent si o gazda perfecta. Prietenia sa, odata castigata, e foarte solida.

Simtiti nevoia de relaxare si asta va impinge spre buclucuri cu sanatatea, dar, cu atentie, o scoateti la capat. Exista in schimb pericol de accidente. Evitati condusul excesiv, cu viteze mari, sporturile extreme si eforturile prea mari.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau