Zodia Gemeni Horoscop Gemeni 2017
Zodia Gemeni Horoscop Gemeni 2017
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc si european

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste Zodii


Zodia Gemeni

Horoscop Gemeni 2017

Pentru Gemeni, 2017 deschide un drum fascinant, plin de idei originale, de fantezie si inovatie. Studiile si educatia ocupa un loc esential si trebuie sa va dedicati lor in totalitate. Acumularea de cunostinte in domeniul care va preocupa pregateste o ascensiune profesionala. Puteti inainta cu succes pe aceste coordonate, si in urmatorii ani.


Viata relationala va antreneaza in initiative lucrative. Veti fi tentati sa stati de vorba cu prietenii si colegii despre ce ati putea intreprinde sau in ce ati putea investi. Si toate astea la o sueta, intr-un cadru intim. Un hobby, precum colectionarea sau manufacturarea unor obiecte, se poate transforma intr-o sursa sigura de venituri.

Pasiunile intelectuale va pot pune pe drumuri, care se pot transforma in calatorii foarte placute si instructive.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Pentru rezolvarea problemele care se ivesc, trebuie sa folositi strategii mai elaborate decat de obicei. Nimic nu este simplu, dar si satisfactia este pe mare. Talentul dvs. de a evolua in societate va sustine in acest sens. Va trebui sa calculati fiecare miscare, ca intr-o partida de sah. Reusitele se transforma astfel in adevarate triumfuri.


O serie de evenimente neobisnuite si relativ neasteptate va face sa descoperiti adevata valoare a prieteniei. Toti, prieteni, familie, colegi vor face tot ce le sta in putere sa va ajute, in momentele grele. Un concediu mai lung, niste perioade de odihna sunt absolut necesare. Petreceti mai mult timp in preajma celor dragi. O tinuta placuta, realizata prin sport si miscare in aer liber este importanta pentru impresia pe care o faceti.

In familie, totul merge incredibil de bine, fara incidente si discutii inutile.In cariera va veti putea astepta la o avansare, din care si familia va avea de castigat. Acest lucru este foarte bine apreciat.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau