Zodia Leu Horoscop Leu 2017
Zodia Leu Horoscop Leu 2017
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc si european

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste Zodii


Zodia Leu

Horoscop Leu 2017

2017 aduce in viata Leilor o energie debordanta, care va va reda puterea sa va controlati propria soarta. Curajul este maxim si aveti capacitatea sa fructificati chiar si cele mai neasteptate sanse. Apar dificultati sa alegeti din multimea ofertelor ce se ivesc pe cele care vi se potrivesc cel mai bune. Trebuie sa munciti foarte mult, dar fiecare efort va fi bine rasplatit.


2017 este anul unei maturizari complete. Acum puteti analiza singuri si cu mare acuratete reusitele si esecurile trecute si sa trageti invatamintele necesare.

Pentru evenimente deosebite: gasirea unui loc de munca, schimbarea unei proprietati, modificarea unor directii de investitii nu trebuie sa va faceti griji. Lucrurile se vor derula de la sine. Trebuie sa le dati doar un singur impuls. Unele din aceste lucruri vor inghiti sume mari de bani, pe care le veti recupera destul de repede.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

O prioritate pentru toti Leii va fi inovatia si acesta este doar un prim pas. Urmeaza o multitudine experimente interesante: proiecte profesionale originale, studii inedite, documentare, calatorii, mici aventuri.

Pentru reincarcarea rezervei de energie sunt necesare perioade de odihna, un mod de viata disciplinat si vointa de a alege numai esentialul. Pentru armonie in viata relationala apelati la diplomatie si faceti compromisurile necesare.


Familia ofera Nativilor din Leu bucurii si satisfactii dar si momente de odihna si destindere. Va fi un an plin, in care veti fi implicat in foarte multe domenii. Toata energia pe care o consumati pentru a duce la bun sfarsit proiectele dvs., trebuie recuperata. Satisfactiile resimtite vor fi benefice pe plan personal si va vor da o motivatie suplimentara.

Trebuie sa schimabti putin rutina zilnica pentru a putea va angaja in noi directii. Aveti grija sa gasiti timp si pentru relaxare. Un mod de viata sanatos este obligatoriu.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau