Zodia Leu Horoscop Leu 2018
Zodia Leu Horoscop Leu 2018
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc si european

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste Zodii


Zodia Leu

Horoscop Leu 2018

2018 aduce Leilor noi obligatii si responsabilitati care trebuie tratate cu mare seriozitate. Primiti noi insarcinari la locul de munca, dar si in familie sau cercul de prieteni. Puteti elimina cu usurinta situatiile sau relatiile invechite, devenite inutile. Este timpul cel mai potrivit sa va faceti ordine in viata, corespunzator convingerilor si aspiratiilor dvs.

Va veti bucura mai mult de rezultatele eforturilor depuse. Nu va lasati descurajat de dificultatile cu care va confruntati si pastrati-va increderea si optimismul. Continua schimbarea treptata a conceptiilor dvs., a placerilor si a naturii creativitatii. In 2018 aveti parte de multe impliniri romantice.


In privinta banilor, este posibila modificarea brusca a veniturilor unui partener de viata sau de afaceri sau a unui colaborator. Schimbarea ar putea sa va fie favorabila. Este posibil sa apara o mostenire sau veniturile sa sporeasca simtitor. Ati putea fi cuprinsi de imboldul de a va da demisia, din cauza unor conflicte. Va puteti rezolva problemele cu ajutorul unei colege.

Sub influenta iluziilor si a intelectului superior aveti tendinta sa va idealizati partenerul sau sa vedeti relatiile in culori mai frumoase decat in realitate. Sunt favorizate relatiile de parteneriat din domeniile artistice sau spirituale.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

In dragoste este stimulata in mod deosebit creativitatea si fantezia. Este cea mai buna perioada in plan sentimental deoarece veti beneficia de multa energie si veti fi deosebit de activ.

Este posibil sa va mutati intr-o casa noua sau sa renovati locuinta actuala daca nu cumva ati facut-o deja. S-ar putea sa se nasca un copil sau ca un prieten sau o ruda sa se muta la dvs.

Desi treceti printr-o perioada buna, melancolia va poate coplesi. Este bine sa va exprimati cat mai clar, sa calatoriti cu prudenta si cititi cu mare atentie documentele pe care trebuie sa le semnati. Cel mai bine va simtiti acasa, impreuna cu familia, care va sustine la tot pasul.


Perioada este buna pentru finalizarea proiectelor mai vechi. Este problematic sa va propuneti lucruri prea mari, de fapt ar fi de preferat sa va faceti strategii pe termen scurt si sa nu tintiti scopuri prea ambitioase. Adica sa functionati, peste tot, ca in familie: sa dati si sa primiti caldura sufleteasca si sa va povestiti aventurile.

Sanatate este buna, daca o ingrijiti cu atentie. Va simtiti bine daca aveti un mod de viata corect, altfel pot apare unele probleme chiar acute. Nu sunteti intotdeauna in elementul dvs.

Exista tensiuni intre incercarile de a va impune reguli si dorinta de a va conduce viata dupa cum va place.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau