Zodia Pesti Horoscop Pesti 2018
Zodia Pesti Horoscop Pesti 2018
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc si european

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste Zodii


Zodia Pesti

Horoscop Pesti 2018

2018 aduce Pestilor experiente aproape mistice, uneori cu disparitia granitei dintre realitate si vis, care va pot crea mari dificultati daca nu le constientizati. Creativitatea este bine aspectata, deasemeni, relatiile si parteneriatele. Este posibil sa va mutati intr-o casa noua, sa incheiati relatii mai vechi si sa incepeti relatii noi, atat in plan personal cat si profesional.

In cariera primiti noi responsabilitati. La locul de munca va simtiti din ce in ce mai bine, chiar daca nu intotdeauna va sunt recunoscute meritele la adevarata lor valoare. Dar nu pierdeti speranta pentru ca realizarile nu vor intarzia sa soseasca si activitatea profesionala se va inbunatati. Niste studii va pot ajuta.


In plan sentimental, 2018, aduce Pestilor mult farmec si sex-appeal. Este o perioada buna in dragoste, comunicare si calatorii. Este momentul optim sa evoluati in plan spiritual, sa luati contact cu alte culturi si sa cunoasteti oameni noi.

Exprimati-va cat mai clar, semnati contracte si faceti intelegeri cu maxima prudenta. Se poate ca planurile sa va fie date peste cap, daca nu negociati cu atentie. Finalizarea proiectelor deja incepute necesita verificari si corecturi.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

In 2018 sunteti in rezonanta cu energii pozitive deosebit de armonioase, cu intuitii spectaculoase, bazate insa pe o gandire serioasa.

Acest an va netezeste calea catre succes si autoafirmare, catre vise pline de reverii si emotii complexe, de care aveti atata nevoie.

Nu lasati domeniul financiar in seama destinului. Soarta va ajuta daca va ajutati singuri. Agitatia prea mare nu va rezolva problemele, dar un efort rational va fi rasplatit.

Pot apare unele invidii din partea unor colegi sau colaboratori, iar luptele mocnite pentru influenta se pot intensifica. Cand sunteti mai vulnerabili, paradoxal, modestia va poate ajuta pentru recunoasterea calitatilor dvs. profesionale.


Dragostea este de invidiat. Multi Pesti se pot casatori sau pot intemeia relatii bazate pe dragoste, care au sanse sa dureze toata viata. In numeroase cazuri casatoria se va produce cu o persoana cunoscuta de mult timp dar cu care nu ati intretinut decat relatii de prietenie.

Conditia fizica trebuie sa fie una dintre principalele dvs. preocupari pe parcursul acestui an, pentru ca sanatatea depinde de asta. Regenerarea prin odihna activa, dar si somn este absolut necesara.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau