Zodia Rac Horoscop Rac 2017
Zodia Rac Horoscop Rac 2017
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc si european

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste Zodii


Zodia Rac

Horoscop Rac 2017

2017 aduce Racilor, in sfarsit, venituri substantiale. Din discutiile cu prietenii mai cu experienta, veti descoperi noi surse de venituri, noi oprtunitati de a investi. Se va confirma ca ban la ban trage.

Trebuie sa aveti mare grija in ce proiecte investiti! Capacitatea de a convinge anturajul sa va accepte propunerile creste foarte mult si nu ati dori sa-i implicati intr-un esec.


Este timpul sa folositi intregul arsenal, inclusiv farmecul personal, pentru a lupta cu rivalii ce va stau in cale. Ca de obicei, adunati in jurul dvs. persoane bine pregatite din punct de vedere profesional, cu care munciti cu placere.

Exista si momente, in acest an, in care trebuie sa hotarati rapid in chestiuni foarte delicate. Este mai usor in teorie, dar mai greu de aplicat in realitate, desi nu imposibil.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Pasiunile, hobby-urile sunt, in general, in domeniul artei. Ele combina activitatile practice cu elementul estetic pentru a infrumuseta viata oamenilor. Si din astea pot iesi bani frumosi!

2017 este o etapa unica cu evenimente placute si profitabile din toate punctele de vedere. Resentimentele nu-si mai au locul. Uitati-le!Exista si momente, in acest an, in care trebuie sa hotarati rapid in chestiuni foarte delicate. Este mai usor in teorie, dar mai greu de aplicat in realitate, desi nu imposibil.


Aveti prilejul sa cunoasteti persoane interesante sau sa consolidati prietenii mai vechi.

Nevoia de siguranta pe care o simtiti va determina sa investiti mult intr-o relatie stransa si un camin fericit. Crearea unui camin calduros si a unor relatii de familie foarte bune devin telul pe care vi-l fixati pentru acest an.

Dealtfel va place sa reluati legaturile cu prietenii vechi sau sa petreceti mai mult timp cu familia. Acest lucru va reincarca bateriile si eliminati stresul

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau