Zodia Rac Horoscop Rac 2018
Zodia Rac Horoscop Rac 2018
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc si european

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste Zodii


Zodia Rac

Horoscop Rac 2018

Pentru Raci, 2018 este, in sfarsit, anul in care va puneti ordine in viat si, va rezolvati multe probleme pe care le-ati tot amanat in anii trecuti. In dragoste, anul se anunta foarte favorabil. Apar noi oportunitati, care ar putea avea si o latura secreta si care va preocupa foarte serios.

Perspectivele sunt foarte bune. Relatiile sentimentale, creativitatea si activitatile relaxante sunt puternic favorizate. E timpul sa va puneti la treaba aptitudinile, sa va incercati talentul in domenii artistice, dar nu numai.


Realitatea va calauzeste. Functie de modul in care va raportati la reguli sau la diverse autoritati, efectele va pot fi mai mult sau mai putin favorabile. Pe de o parte puteti sa va puneti ordine in viata, pe de alta parte este posibil sa intalniti noi obstacole sau amanari ale unor proiecte.

Trebuie sa va ocupati cu mai mare atentie de rezolvarea problemelor financiare pe care le-ati ignorat pana acum. Pot avea loc evenimente neplacute in legatura cu impozitele, asigurarile si mostenirile.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Intuitia Racilor sporeste simtitor. Desi idealurile si inspiratia subtila se impletesc armonios, o gandire serioasa este absolut obligatorie. Sunt favorizate studiile avansate si largirea cunoasterii. Asteptati-va la surprize!

Daca nu sunteti atenti, puteti sa picati in mijlocul unor intrigi si apare pericolul unor barfe care sa va strice imaginea. Nu va lasati atrasi in bisericute si nu abdicati de la principii. In competitii aveti suficiente resuse si energie pentru a face fata.

2018 este un an al evenimentelor importante in plan profesional. Este posibil fiti avansat si sa primiti o crestere a salariului sau chiar sa va schimbati locul de munca cu unul mult mai bun.


Sunt favorizate calatoriile scurte sau sa va mutati in alta locuinta. Sunteti interesati de noi relatii si parteneriate atat personale cat si profesionale sau de afaceri.

Schimbarile bruste si surprinzatoare, exacerbarea individualitatii si ambitiile exagerate va pot stresa. Sanatatea poate suferi fara o buna forma fizica. Emotionalitatea celor din jur va stimuleaza. Aveti o imagine buna si poate avea loc o modificare radicala a sistemului de valori.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau