Zodia Sagetator Horoscop Sagetator 2018
Zodia Sagetator Horoscop Sagetator 2018
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc si european

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste Zodii


Zodia Sagetator

Horoscop Sagetator 2018

Pentru Sagetatori, 2018 este un an al inspiratiei. Perioada este excelenta. Aveti ocazia sa va impliniti pe toate planurile si sa va simtiti cu adevarat fericiti. Vedeti, in sfarsit, rezultatele a ceea ce ati invatat sau gandit in ultimii ani. Desi pot aparea unele obstacole si dificultati, totul depinde de dvs. si de cat de mult va straduiti.

Simtiti nevoia sa va inoiti, sa cautati noi orizunturi, sa produceti evenimente care sa oblige la schimbari. Se produc astfel transformari profunde, atat in viata voastra, cat si a celor din jur. De aceea va revin responsabilitati deosebite.


Dragostea Sagetatorilor ii conduce la decizii serioase, cu implicatii pe termen lung. Relatiile existente sunt stabile si va dau multa satisfactie. Starea generala este de multumire. Comunicarea cu partenerul de cuplu este stimulativa si va da multa incredere in propria persoana.

Uneori pot apare unele circumstante derutante in ceea ce priveste relatiile cu copiii, cu rudele sau cu prietenii. Nu riscati sa luati decizii pripite! Fiti pregatit daca apar schimbari si perturbari neasteptate, sau aparitia in viata voastra a unor persoane iesite din comun.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Alteori aceste schimbari sunt destul de subtile si se petrec lent, dar va trezesc din amortire atunci cand ati devenit prea rigid. Este posibil sa percepeti aceste modificari dupa un timp mai indelungat. S-ar putea sa aveti probleme cu ideea de autoritatea, care va este greu de acceptat sau impus.

E bine sa va mobilizati energiile pentru a va afirma punctele de vedere, si sa va fructificati mai bine sansele.

Planurile se separa: apa-foc, apa-ulei, dragoste-prietenie, afaceri-placeri, munca-casa, etc. Energia va este in dezacord cu munca meticuloasa, relatiile, chiar si cele de prietenie va incorseteaza, Obligatiile va reduc libertatile, placerea de a va misca mult, va disperseaza eforturile. Sunt antagonisme pe care trebiue sa le rezolvati pentru a avea succes.
Pentru finalizarea proiectelor dvs. trebuie adesea sa calatoriti si sa cunoasteti oameni noi. Este bine sa explicati lucrurile cat mai clar si sa fiti prudent. Faceti toate verificarile si corecturile necesare. Ascultati sfaturile prietenilor si veti descoperi ca se poate face si altceva cu banii decat cheltuieli marunte.

Sanatatea Sagetatorilor este destul de buna. Aveti o mare capacitate de regenerare si va refaceti energia cu mare usurinta. Atentie la eventuale mici accidente si evitati stresul. Un mod de viata corect va este de mare folos si va scuteste de multe probleme.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau