Zodia Sagetator Horoscop Sagetator 2017
Zodia Sagetator Horoscop Sagetator 2017
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc si european

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste Zodii


Zodia Sagetator

Horoscop Sagetator 2017

2017 aduce Sagetatorilor satisfactia implinirii proiectelor neterminate din anii trecuti, uneori chiar spre surprinderea lor. Munca serioasa, bazata pe o documentare solida este, in sfarsit, bine rasplatita. Succesele vin adesea din directii neasteptate. In relatiile cu anturajul sunteti apreciati pentru discursul direct, sincer si onest.


Dragostea, relatiile de prietenie si viata de familie sunt foarte bine aspectate. In 2017 se pot creea tensiuni serioase in casa. Intuitia va spune sa le ignorati. Ideiile de schimbare a caminului pot fi discutate mai tarziu, de-a lungul anului, cand armonia se va restabili. Se asteapta ca dvs. sa tineti familia in echilibru.

Un mod de viata corect are efecte benefice asupra sanatatii si a capacitatii de a face fata diverselor situatii.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Nativilor din Sagetator le plac schimbarile bruste si deciziile rapide. Cariera se consolideaza totusi pe baza unei gandiri laborioase si nici o oportunitate nu trebuie neglijata. In acest scop, oamenii din jur si o buna comunicare cu ei vor ocupa un loc aparte.

Stabilitatea sta in capacitatea voastra sa aplanati disputele inutile si si sa creati o atmosfera de colaborare.


Daca veti cheltui prea mult pentru vacante, confort si cele necesare familiei, nu trebuie sa fiti foarte nelinistiti pentru ca ocaziile de a castiga bani se vor ivi la timp si echilibrul financiar va fi restabilit.

Mici recompense pot apare de-a lungul intregului an, daca tineti seama de mesajele trimise de prieteni. Invatati din lectiile propriei istorii: bazati-va, cu prudenta, pe cei apropiati, dar fiti pregatiti pentru orice surpriza.

Energia de care aveti nevoie nu va este intodeauna la indemana. Odihna este obligatorie, chiar daca unele proiecte mai trebuie sa astepte.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau