Zodia Taur Horoscop Taur 2017
Zodia Taur Horoscop Taur 2017
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc si european

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste Zodii


Zodia Taur

Horoscop Taur 2017

2017 aduce Taurilor consolidarea succeselor partiale obtinute in anii trecuti si intelegeti mai bine decat oricand ca timpul costa bani, dar si ca trecerea lui este ireversibila. Daca lista prioritatilor va fi intocmita corect, veti invinge orice obstacol. Tenacitatea dvs. proverbiala va ajuta, dar numai dupa o analiza atenta.


Adversarii pot fi mai numerosi si mai abili, dar o judecata serioasa urmata de o actiune discreta elimina toate problemele. Apare tentatia sa faceti investitii riscante care sa duca la mai multe complicatii stanjenitoare.

Iinflexibilitatea in relatiile cu cei apropiati nu usureaza lucrurile. In viata personala, situatiile neprevazute vor rivaliza cu cele mai palpitante filme.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

In compensatie, satisfactiile profesionale va vor rotunji veniturile, chiar daca lista cheltuielilor nu va fi intotdeauna bine intocmita. Mici rezerve de bani va pot scoate din mari incurcaturi.

Perfectionarea profesionala este un punct esential pentru avansarea in cariera. Munca bine facuta va aduce succese si satisfactii deosebite. Adversarii trebuie indepartati cu tact. In timp, ei va pot deveni prietenii folositori.


O data cu inceputul noului an, vor fi multe schimbari in casa, iar uneori asta va deranjeaza. Disputele in familie cauzeaza multe probleme dar, cu putina diplomatie, vor trece repede si nu vor avea repercursiuni.

S-ar putea ca animalele de companie sau copiii sa va aduca necazuri, dar nici acestea nu vor fi de lunga durata.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau