Zodia Taur Horoscop Taur 2018
Zodia Taur Horoscop Taur 2018
Caracterizare zodii
Horoscop chinezesc si european

Portal Jocuri Bancuri Horoscop Felicitari

Horoscope            Horoscop 2015 Horoscop zilnic Dragoste Zodii


Zodia Taur

Horoscop Taur 2018

2018 se anunta un an al evolutiilor spectaculoase in planul relatiilor si al parteneriatelor. Daca aveti deja o relatie sentimentala stabila, s-ar putea sa simtiti nevoia sa o ridicati la un nivel superior. Poate va veti gandi sa o oficializati.

Schimbarile prin care treceti sunt cu bataie lunga si se vor concretiza acum, dar si in anii urmatori. Cunoasteti persoane interesante si veti avea parte de surprize placute, care va afecteaza planurile de viitor. Intuitia si imaginatia capata noi valente.


In domeniul financiar urmeaza o perioada favorabila. Primiti vesti bune legate de bani si informatii utile care va ajuta sa faceti intelegeri avantajoase.

Reusiti sa fiti mai usor omul potrivit la locul potrivit si sa va bucurati de rezultatele muncii dvs. Profitati de aceasta conjunctura sa strangeti bani albi pentru zile negre.

In plan profesional traversati alternativ perioade in care nu vedeti nici o perspectiva si perioade in care veti cauta modalitati sa intoarcti situatia in favoarea dvs. Aveti sanse sa faceti schimbari cu efecte deosebite pe termen lung.

Varsator
Pesti
Berbec
Taur
Gemeni
Rac

Pe parcursul anului 2018 este posibil sa apara obstacole in chestiuni legate de casa. S-ar putea sa amanati mutarea intr-o alta locuinta sau renovarea pe care o doreati. Nu uitati ca deciziile dvs. va hotaresc viata! Este recomandabil sa va exprimati cat mai clar, sa calatoriti cu prudenta, si sa semnati documente dupa ce le cititi cu atentie.

Investitiile prospera in salturi cu ajutorul colaboratorilor. Anul este bun, capitalul creste fara sa faceti mai nimic. Sporesc veniturile de la serviciu. Dati dovada de un simt strategic accentuat, ceea ce va fi apreciat de sefi si colegi. Ascensiunea dvs. nu poate fi oprita, chiar daca temperamentul va joaca unele feste. Acalmia alterneaza cu perioade de crestere.


Viata sentimentala va poate aduce mari satisfactii, chiar daca apar si zile de cumpana. Singuratatea va ocoleste. Intentiile bune va indeamna sa sariti in ajutorul celor care au nevoie. Respectati regulile si intelegerile cu strictete, comportati-va reprosabil, acceptati sfaturile si criticile si veti gasi resorturile de care aveti nevoie pentru a evolua.

Sunteti supusi unor mari solicitari de ordin profesional si este posibil sa va ingrasati. Desi bland din fire, este greu sa va controlati unele iesiri. Pesimismul va face sa va pierdeti repede increderea. Este o perioada buna pentru finalizarea proiectelor deja începute, pentru verificari si corecturi.

Leu
Fecioara
Balanta
Scorpion
Sagetator
Capricorn


Contact Parteneri Avocat YourJobs Specialist in cariera
YourMarket Horoscop zilnic comparat Horoscop prntru site-ul tau